Indukce biogeneze mitochondriální glycerofosfát dehydrogenázy trijodtyroninem - Bolehovská, Radka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá ovlivněním mitochondriální glycerofosfát dehydrogenázy trijodtyroninem a možností zapojení enzymu v produkci volných kyslíkových radikálů.
Induction of mitochondrial glycerophospate dehydrogenase biogenesis by triiodithyronine
Keywords: mitochondriální enzymy; trijodtyronin