Projekt „Apostolus“ – dokumentace archeologických nalezišť a architektonických památek v Arménii v letech 2016–2019 - Frolík, Jan; Bárta, Jaroslav; Šindelář, Jiří (My University, 2023)
Projekt nazvaný "Apostolus" se v letech 2016 - 2019 zabýval gefyzikálním průzkumem, 3D dokumentací a povrchových průzkumem vybraných archeologických nalezišť a raně středověkých architektonických památek v provincii Armavir na západě Arménie.
Project "Apostolus" - documentation of archaeological sites and architectural monuments in Armenia in 2016-2019
Keywords: Arménie; archeologie; geofyzika; 3D dokumentace památek; Armenia; archeology; geophysics; 3D documentation of monuments