Analýza péče o pracovníky ve firmě Bosch Diesel, s. r. o. - Pípová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá péčí o pracovníky a vybranými personálními činnostmi jako je získávání, přijímání, hodnocení, odměňování a vzdělávání pracovníků.
Keywords: BOZP; pracovní podmínky; mobbing; vzdělávání pracovníků