Nástroje pro řízení projektů - Kulichová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá nástroji pro řízení projektů. Cílem této práce je zmapovat nástroje pro řízení projektů a tyto nástroje klasifikovat na základě vybraných kritérií. V neposlední řadě se práce zaměřuje na případovou studii výběru vhodného nástroje ve vybraném podniku.
Project management tools
Keywords: projekty; projektové řízení; životní cyklus projektu; nástroje pro řízení projektů; projects; project management; project life cycle; project management tools