Dobrovolnictví na Mistrovství světa v hokejbale v Pardubicích 2017 - Jirsa, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá dobrovolnictvím na vrcholné sportovní akci a na jejich významu pro mistrovství světa. Primárně se věnuje interakcím mezi dobrovolníky a organizátory. Zvláštní důraz je kladen na motivaci dobrovolníků. Práce obsahuje také pohled organizátorů na práci dobrovolníků. Hlavními výzkumnými metodami byly zúčastněné pozorování a rozhovory s informačními partnery
Volunteering in The World ballhockey championship in Pardubice 2017
Keywords: dobrovolníci; mistrovství světa; organizátoři; motivace; Pardubice; volunteers; World Championship; organizers; motivation; Pardubice