Komunikace ve veřejné správě ve vztahu k řešení konkrétní ekologické otázky obce Opatovice nad Labem - Rychterová, Leona (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem bakalářské práce bylo zjistit, jak představitelé obecního úřadu Opatovice nad Labem komunikují s občany. Práce je rozčleněna do 5 kapitol. První z nich se zabývá komunikací obecně. Druhá kapitola analyzuje komunikaci ve veřejné správě. Třetí kapitola představuje obec Opatovice nad Labem - její historii, současnost a předpokládaný vývoj. Čtvrtá kapitola je zaměřena na objasnění problematiky zamýšlené výstavby spalovny a obsahuje i praktickou část s empirickým šetřením. Toho se zúčastnili náhodně vybraní občané Opatovic nad Labem a starosta obce.
Communication in public administration - ecological case study of Opatovice nad Labem
Keywords: komunikace s veřejností; Komunikace; obecní úřad; sociální charakteristika; ekonomická charakteristika; dotazníkové šetření; ekologická rizika; veřejné mínění; veřejná správa