Analýza aktivit elektronického obchodu s využitím metod data miningu - Kudraň, Dmytro (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se věnuje analýze chování zákazníků v elektronickém obchodě pomocí metod data miningu. Postup, kterým se při analýze řídí, opovídá krokům metodiky CRISP-DM. Hlavní část práce je modelování prostřednictvím programu IBM SPSS Modeler a Qlik Sense a navrženi doporučení pro rozvoj internetového obchodu.
Analysis of E-commerce website activities using data mining techniques
Keywords: elektronický obchod; e-shop; data mining; CRISP-DM; IBM SPSS Modeler; Qlik Sense; analýza; modelování; online store; e-shop; data mining; CRISP-DM; IBM SPSS Modeler; Qlik Sense; analysis; modelling