Mediální intervence ve vztahu k alkoholismu - Ptáček, Milan (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce nastiňuje úlohu médií ve vztahu k sociálním deviacím ve spojitosti s užívání alkoholu. Pojednává o vlivu médií na postoje veřejnosti k požívání alkoholu a shrnuje výsledky dotazníkového šetření mezi pracovníky Zdravotního ústavu Brno.
Intervention of the media into the issue of alcoholism
Keywords: Média; sociální deviace; alkoholismus; Reklama