Tarifní a cenová politika jako nástroj řízení nákladní dopravy - Vlček, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza tarifní a cenové politiky ve vztahu k nákladní dopravě.
Tariff and proce policy as implement of control of freight transport
Keywords: nákladní doprava; nákladní přeprava; tarifní politika; Ceny