Motivace a stimulace pracovníků ve veřejné správě - Milotová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zaměřuje na problematiku práce s lidskými zdroji ve veřejné správě. Zpracovává oblast motivace, stimulace a jejich případné využití při ovlivňování pracovního chování a výkonu pracovníků.
Motivation and stimulation of employees in public administration
Keywords: pracovníci; Motivace; Lidské zdroje; hodnocení; veřejná správa