Rozvoj bydlení v malých sídlech na příkladu Lázní Bělohrad - Berná, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce bylo navrhnout určitý postup, jak by měla malá města postupovat při řešení své bytové politiky.
The development of habitation in small towns for example Lázně Bělohrad
Keywords: bytová politika; bytová výstavba; bydlení; územní plánování