Zhodnocení využitelnosti obnovitelných zdrojů Pardubického kraje - Novotná, Hana (Univerzita Pardubice, 2011)
Předmětem diplomové práce "Zhodnocení využitelnosti obnovitelných zdrojů Pardubického kraje" je analýza obnovitelných zdrojů energie, jejich rozsah a možnosti využívání v oblasti Pardubického kraje. Zjištění spotřeby elektrické energie v regionu. A výpočet technicky využitelného potenciálu našeho regionu. Dále pak zjištění celkového dostupného potenciálu obnovitelných zdrojů Pardubického kraje a vypracování doporučení pro úsporná opatření.
Evaluation of recyclable resources utiliration in Pardubice region
Keywords: obnovitelné zdroje energie; spotřeba energie; Pardubický kraj; elektrická energie; renewable energy; power consumption; Pardubice Region; electrical energy