Návrh změn materiálového toku v nové svařovně ŠKODA AUTO a.s. - Junek, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá návrhem obměny přepravy materiálu v nové svařovně ŠKODA AUTO a.s. Kvasiny pomocí tažných vozíků s E-rámy po stanovených trasách místo VZV. V první části práce jsou uvedeny základní logistické pojmy a charakteristika podniku. Na základě analýzy současného stavu je navrhnuta obměna manipulační techniky k přepravě materiálu, zhodnocení navrhnutého opatření vedoucí k zefektivnění logistického procesu.
Draft Amendments to the Material Flow in the new Škoda Auto a.s. Welding Shop
Keywords: Logistika; výroba; logistické procesy; ŠKODA AUTO; Logistics; production; logistical processes