Stanovení rozdělovacích koeficientů III - (:unkn) unknown (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá stanovením rozdělovacích koeficientů plyn-voda při 25°C pro toluen a substituované acetofenony. Stanovení je provedeno statickou headspace analýzou spojenou s GC/MS.
Determination of partition coefficients III
Keywords: rozdělovací koeficienty; Henryho konstanta; headspace analýza