On-line marketingová komunikace Dopravní fakulty Jana Pernera ve vztahu k uchazečům o studium - Parlagi, Natálie (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá on-line marketingovou komunikací Dopravní fakulty Jana Pernera ve vztahu k uchazečům o studium. V první kapitole je teoreticky vymezena problematika on-line marketingové komunikace. Ve druhé kapitole je provedena analýza stávající on-line marketingové komunikace Dopravní fakulty Jana Pernera, analýza cílové skupiny a benchmarking s vybranými vysokými školami. Ve třetí kapitole je navrženo opatření pro zlepšení on-line marketingové komunikace Dopravní fakulty Jana Pernera ve vztahu k uchazečům o studium. Tato bakalářská práce je zpracovávána ve spolupráci s Oddělením pro vnitřní záležitosti a propagaci Dopravní fakulty Jana Pernera.
On-line marketing communication of the Faculty of Transport Engineering in relation to study applicants
Keywords: on-line marketing; Dopravní fakulta Jana Pernera; uchazeči o studium; sociální sítě; on-line marketing; Faculty of Transport Engineering; study applicant; social networks