Analýza rizik cestovní kanceláře - Kubcová, Petra (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu řízení rizik v cestovní kanceláři. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy a metody analýzy rizik. Praktická část hodnotí přístup vybraného podniku k identifikaci a zvládání rizik. Cílem práce je prostřednictvím analýzy zhodnotit řízení rizik v cestovní kanceláři. Na základě zjištění navrhnout opatření ke zlepšení stavu.
Travel agency risk analysis
Keywords: cestovní kancelář; cestovní ruch; analýza rizik; řízení rizik; SWOT analýza; PESTLE analýza; matice rizik; travel agency; tourism; risk analysis; risk management; SWOT analysis; PESTLE analysis; risk matrix