Úmluva OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží a její porovnání s právním řádem České republiky - Martínková, Petra (Univerzita Pardubice, 1998)
V této práci jsou porovnány dvě právní úpravy kupní smlouvy. Jedná se o mezinárodní unifikaci a českou právní úpravu.
United nation convention for the international sale of goods and comparison with legal order in Czech republic
Keywords: kupní smlouva; unifikace kupní smlouvy; právní úpravy; porovnání