Zabezpečení Windows Server 2008 pomocí systému Kaspersky - Svoboda, Pavel (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá zabezpečením počítačů v malé podnikové síti. K zabezpečení je využit bezpečnostní systém od firmy Kaspersky pro malé firmy, který poskytuje kompletní zabezpečení jednotlivých počítačů a její vzdálenou správou. Hlavním cílem je popis systému a jeho nastavení pro správnou funkčnost. V další části práce je porovnání produktu s obdobnými produkty na trhu. V poslední části práce jsou provedeny pokusy o prolomení zabezpečení tohoto systému a shrnutí výsledků těchto útoků.
Securing Windows Server 2008 with Kaspersky system
Keywords: zabezpečení; Kaspersky; LAN; antiviry; security; antivirus