Vývoj nezaměstnanosti v České republice a okresu Pardubice po roce 1990 - Kurdziel, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje vývoj nezaměstnanosti v Česku a okrese Pardubice v letech 1990-1999.
Unemployment and its development in the Czech republic and in the district of Pardubice after the year 1990
Keywords: Nezaměstnanost; vývoj nezaměstnanosti; okres Pardubice; politika zaměstnanosti; Úřady práce; zaměstnanost