Optimalizace finančního vyrovnání v systému expertní přepravy kusových zásilek ve firmě CS EXPRES, a.s. - Stránská, Pavla (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu finančního vyrovnání ve firmě CS EXPRES, a.s., nalezení optimálního řešení finančního vyrovnání mezi zúčastněnými středisky a akciovou společností v systému expresní přepravy zásilek.
The optimization of the financial compensation in the system of the express transfer of the individual packages in the company CS EXPRES a.s.
Keywords: expresní systémy; přeprava zboží; finanční vztahy; vyrovnání; Optimalizace