Autonomní robotické vozidlo - Truhlář, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce je věnována pohybu robotického vozidla po předem zvolené trajektorii. Cílem práce bylo řízení pohybu podle předem známých informací zadaných v paměti vozidla. Toto vozidlo disponuje schopností zaznamenání svého pohybu kreslícím zařízením. Kreslící zařízení je umístěno mezi koly vozidla a vykonaný pohyb zaznamená na povrch, po kterém se pohybuje.
Autonomous robotic vehicle
Keywords: robot; kolové vozidlo; pohyb po trajektorii; I2C; wheeled vehicle; movement of trajectory