Analýza financování města Turnov - Malý, David (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce analyzuje financování ve městě Turnov v období 2003 - 2007 a člení se na pět hlavních částí, které se zabývají charakteristikou obce a jejím rozpočtem, daňovými příjmy, nedaňovými a kapitálovými příjmy, přijatými dotacemi a rozpočtovými výdaji. V každé z těchto částí jsou shrnuty teoretické poznatky týkající se analyzovaného problému, které jsou následně aplikovány v praktickém využití, jež je charakteristické pro hospodaření města Turnov. Aby bylo dosaženo maximální kompletnosti informací o zkoumaném jevu, není bakalářská práce striktně rozčleněna na část praktickou a teoretickou, ale tyto části se v rámci jednotlivých kapitol nebo jejich částí navzájem prolínají.
Analysis of the financing of Turnov town
Keywords: municipalities; budgets; Financing; incomes; expenditures; obce; rozpočty; financování; příjmy; výdaje; Turnov