Syntéza a spektrální vlastnosti 1- a 2-aminopyrenu a některých jejich N-derivátů - Šoustek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce obsahuje syntézy 1- a 2-aminopyrenu a některých jejich 1,3,5-triazinových N-derivátů a acetylderivátů a spektrální charakteristiky (absorpční a fluorescenční spektra, kvantové výtěžky fluorescence, doby života fluorescence) těchto derivátů.
Synthesis and spectral properties of 1- and 2-aminopyrenes and their N-derivatives
Keywords: aminopyren; spektrální analýza