Komunikační mix firmy DLNK computers - Klimeš, Václav (Univerzita Pardubice, 2003)
Obsahem bakalářské práce je popsání pojmu komunikační mix a jeho nástroje aplikované firmou DLNK computers.
Communication mix of the firm DLNK computers
Keywords: komunikační mix; Reklama; podpora prodeje; Marketing; Komunikace; Marketingový mix; propagace; Public relations