Státní politika zaměstnanosti v okrese Jihlava - Vacková, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou nezaměstnanosti v okrese Jihlava.
State employment policy in district Jihlava
Keywords: Nezaměstnanost; okres Jihlava; státní politika zaměstnanosti; rekvalifikace; Úřad práce