Improvizované výbušiny II. - Vašš, Daniel (Univerzita Pardubice, 2012)
Táto práca je venovaná vybraným individuálnym výbusšninám, ktoré je možné pripraviť v improvizovaných podmienkach.
Improvised explosives II.
Keywords: improvizované výbušniny; nitromočovina; nitrometan; improvised explosives; nitrourea; nitromethane; hexogene