Implementace AI v nákupních procesech společnosti Škoda Auto - Čákora, Martin (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá možností implementace nástrojů AI v nákupních procesech společnosti Škoda Auto a.s. První část práce vymezuje teoretický základ problematiky LLM, její historii a využití v procesu nákupu z pohledu B2B. Následující, analytická část, zkoumá možnosti implementace AI v nákupních procesech Škoda Auto a.s., jako je např. automatické psaní technické specifikace, tvorba funkčních porovnání, nastavení parametrů aukcí atd. Třetí část se zabývá návrhem zavedení AI v nákupním procesu společnosti. Závěrečná část hodnotí dopady této implementace ve společnosti.
Implementation of AI in Škoda Auto's procurement processes
Keywords: AI; LLM; Nákupní proces; Implementace; Škoda Auto a.s.; AI; LLM; Procurement process; Implementation; Škoda Auto a.s.