Řízení lidských zdrojů v ČD s.o. - Zajíčková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2002)
Specifika železnice, analýza současného stavu řízení lidských zdrojů, nové a moderní metody výuky a ověřování jejich znalostí.
Human resource management in the Czech railways, state organization
Keywords: České dráhy; řízení lidí; Lidské zdroje; Vzdělávání; E-learning