Fremdsprachenlernen - Hoffmanová, Hana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se ve své práci zabývá jednak učením všeobecně a jednak s důrazem na vyučování cizích jazyků.
Učení cizích jazyků
Keywords: učitelství; cizí jazyky; výuka