Hodnocení efektivnosti obnovy vozidel a strojů s vazbou na jejich provoz - Sochorová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2020)
Diplomová práce se zabývá problematikou obnovy vozidel a mechanizmů státního podniku Povodí Labe. Analyzuje vozový a strojní park státního podniku a navrhuje vhodný moment pro obnovu vozidel a mechanizmů. Dále také navrhuje maximální sumu použitou pro opravy a zabývá se selekcí formy pořízení vozidel či strojů.
Evaluation of the Efficiency of Renewing Vehicles and Machines in Relation to Their Operation
Keywords: Povodí Labe; náklady; optimální obnova; vozový a strojní park; leasing; Povodi Labe; costs; optimal renewal; vehicle and machinery fleet; leasing