Motivace vysokoškolských studentů ke studijním pobytům v zahraničí - Pokorná, Veronika (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá motivací studentů Univerzity Pardubice pro studijní pobyty v zahraničí. Teoretická část se zaměřuje na témata související s cíli práce včetně vymezení pojmu motivace, programu Erasmus+ a dalších programů, možností zahraničních výjezdů v rámci Univerzity Pardubice a představení dalších výzkumů na podobná témata. V praktické části je proveden kvalitativní výzkum formou rozhovorů se studenty Univerzity Pardubice.
Motivation of university students to study abroad
Keywords: Erasmus+; mezinárodní spolupráce; mobility; studenti; studijní pobyty; Erasmus+; international cooperation; mobility; students; study stays