Věta "Cogito, ergo sum" - Levý, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Vývoj a vznik teze "Cogito, ergo sum". Porovnaní pohledů na tuto větu. A její verifikace.
Sentence "Cogito, Ergo Sum"
Keywords: Descartes, René; ego; myšlení; subjekt; objekt; předmět; Já; ego; mind; subject; object; self