Termické svařování polymerních fólií - Beznosková, Hana (Univerzita Pardubice, 2006)
Studium vlastností kašírovaných polymerních fólií a jejich testování za různých podmínek při termickém svařování a měření pevnosti svařovaného spoje.
Thermal welding of films
Keywords: polymerní fólie; kašírování; polymerní obaly; svařování plastů