Kupní smlouva podle občanského a obchodního zákoníku České republiky - Humečková, Iva (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o problematice kupní smlouvy podle občanského a obchodního zákoníku České republiky. Zaměřena je hlavně na porovnání práv a povinností prodávajícího a kupujícího.
Purchase contract according to the civil code and the economic code of the Czech republic
Keywords: kupní smlouva; prodávající; povinnosti; práva; obchodní zákoník; Občanský zákoník