Vývoj cen potravin a jeho vliv na strukturu spotřeby českých domácností - Kudyn, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci pojednává o vývoji cen potravin v ČR v 90. letech a jeho vlivu na strukturu spotřeby domácností.
The Development of comsumer's prices in the 90's and its influence of structure of cunsumption of Czech households
Keywords: domácnosti; Česko; Ceny; potraviny; vývoj; Spotřeba