Návrh propojení nábřeží Závodu Míru s rychlostní komunikací - Skládal, Miloslav (Univerzita Pardubice, 2004)
Tato práce řeší propojení nábřeží Závodu Míru s rychlostní komunikací. Řešení obsahuje 2 varianty, jejich porovnání a vyhodnocení, i vyhodnocení navrhovaných křižovatek. Práce se zabývá také úpravou komunikace nábřeží Závodu Míru, parkovacích ploch, chodníků a cyklostezek.
Project of connecting the embankment Závodu Míru with a speedway communication
Keywords: doprava; městské komunikace; parkoviště; křižovatky; hlukové posouzení; silniční značení; nábřeží Závodu Míru