Nastavení logistických procesů v souvislosti s rozšířením výrobní kapacity při výrobě LED modulů v podniku Automotive Lighting s.r.o. - Vidras, Marek (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na problematiku logistických procesů v podniku Automotive Lighting s.r.o., konkrétně v závodě výroby LED modulů, ve kterém je nutné v budoucnosti rozšířit výrobní kapacity z důvodů rostoucí produkce. Práce pojednává o interních činnostech logistiky, mezi které patří zejména její procesy, materiálové toky a skladové hospodářství. Na základě analytické části jsou navržena opatření, která umožní podniku vyrábět dle budoucích navýšených odvolávek zákazníků.
Setting the logistics processes in the context of enlargement of production capacity in the production of LED modules in the company Automotive Lighting Ltd.
Keywords: logistický proces; materiálový tok; skladové hospodářství; automatizace; rozšíření výroby; logistics process; material flow; warehouse management; automation; production expansion