Způsoby zabezpečení soukromého majetku proti odcizení. - Fišer, Martin (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu o způsobech zabezpečení soukromého majetku proti odcizení. Blíže specifikuje platnou legislativu, představuje bezpečnostní prvky a pojednává o možnostech pojištění. Praktická část se soustředí na návrh zabezpečení rodinného domu.
Methods of securing private property against theft.
Keywords: bezpečnost; riziko; hrozba; zabezpečení majetku; pojištění; zabezpečení; ochrana; elektronický zabezpečovací systém; prvky elektronického zabezpečovacího systému; kamerový systém; mechanické zábranné systémy; safety; risk; threat; property security; insurance; security; protection; electronic security system; elements of electronic security system; camera system; mechanical restraint systems