Analýza enviromentálních rizik podniku - Podseníková, Dana (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se bude zabývat environmentálním kontextem provozu podniku.
Analysis of environmental risks of the undertaking
Keywords: environmentální riziko; analýza rizik; environmental risk; risk analysis