Řízení vybraných zásob ve ŠKODA AUTO a.s. - Chadima, Jan (Univerzita Pardubice, 2021)
Řízení zásob je klíčovou činností každého podniku. Zásoby vážou kapitál, ale jsou nezbytné pro zajištění plynulého chodu podniku. Každý podnik by se měl snažit o udržování takového množství zásob, které zajistí plynulý chod, ale nebude finančně příliš zatěžovat podnik. Bakalářská práce analyzuje současný systém řízení vybraných zásob ve zvoleném podniku. Cílem bakalářské práce je vytvořit návrh, který zlepší současný systém řízení zásob daného podniku.
Management of selected stocks in ŠKODA AUTO a.s.
Keywords: řízení zásob; hladina zásob; metoda ABC; analýza skladových zásob; skladové položky; stock management; stock level; ABC method; stock analysis; stock items