Krizový management mimořádných provozních událostí na rychlostních silničních komunikacích v městských oblastech - Ugge, Alexander (Univerzita Pardubice, 1995)
Článek pojednává o řešení krizových situací (dopravních kongescí) v dálničnim provozu. Příklady řešení jsou uváděny z Toronta v Kanadě.
Crisis management of extraordinary operational events road communications
Krisen-Management bei aussenordlichen Verkehrsvorfällen auf Hochschwindigkeitkommunikationen im Stadtverkehr