Příčiny a důsledky rozvodovosti v ČR se zaměřením na daný region - Baumgartnerová, Monika (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá vývojem právní úpravy rodinného práva na našem úzení od roku 1918 a mapuje vývoj rozvodovosti v ČR a regionu Pardubice.
The Sauses and results of the divorce rate in the Czech Republic with to certain region
Keywords: rodinné právo; vývoj; zákon o rodině; rozvod a děti; rozvodovost ČR; analýza rozvodovosti; Region Pardubice