Systém pro podporu řízení provozu obalové linky mlékárenské společnosti - Bělina, David (Univerzita Pardubice, 2013)
Teoretická část bakalářské práce se bude věnovat problematice vývoje a použití relačních databázových systémů v rámci webových technologií. V praktické části bude návrh a implementace systému pro podporu řízení provozu obalové linky mlékárenské společnosti.
System to support traffic management packaging lines dairy company
Keywords: PHP; MySQL; databázový systém; webové rozhraní; výroba; relační datový model; PHP; MySQL; database system; web interface; production; relation data model