Problematika řešení parkování v územních plánech měst - Mrňák, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce pojednává o problematice dopravy v klidu řešené v územních plánech měst. Součástí práce je seznámení se systémem metodiky stanovení potřeb parkovacích míst, spolu s analýzou současného stavu. Hlavním bodem této práce jsou dopravní průzkumy ve vybraných lokalitách a zařízeních včetně vyhodnocení s porovnáním modelových a skutečných stavů. Závěrem budou uvedena zhodnocení a doporučení pro další sledování statické dopravy.
Problem of parking solutions in city plans
Keywords: doprava v klidu; statická doprava; parkovací plochy; organizace dopravy; územní plány; obchodní centra; calm transport; static transport; parking spaces; organization of transport; city plans; shopping centre