Vliv vývoje nákladů a výnosů na Roa podniku - Kyselová, Iva (Univerzita Pardubice, 1999)
Předmětem práce bylo zjistit vývoj firmy ELMET, s.r.o. prostřednictvím ukazatele ROA (return on assets). Konstrukce a interpretace tohoto ukazatele v závislosti na hospodářském výsledku a celkových aktivech.
Influence of development of cost and returns on roa of company
Keywords: Finanční analýza; rentabilita; finanční ukazatele; Náklady; Výnosy; firmy