Analýza hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti - Žďárská, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti. Teoretická část se zabývá obecně samotnými pojmy hodnocení a odměňování. V praktické části je představena společnost Parker Hannifin s.r.o., kde bylo provedeno dotazníkové šetření mezi zaměstnanci. Na závěr jsou zhodnoceny výsledky šetření a navrhnuta řešení na zlepšení stávající situace v podniku.
Analysis of evaluation and rewarding of employees within the particular company
Keywords: hodnocení pracovníků; odměňování pracovníků; pracovní výkon; mzdový systém; zaměstnanecké výhody; dotazníkové šetření; evaluating of employees; rewarding of employees; work performance; payroll system; employee benefits; questionnaire survey