Faktory ovlivňující zapojení zaměstnanců v rámci Kaizen - Lopauer, Hana (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem diplomové práce je, na základě analýzy současného a minulého stavu, identifikovat klíčové faktory, které ovlivňují zapojení zaměstnanců v rámci Kaizen ve vybrané organizaci.
Factors influencing employee involvement within Kaizen
Keywords: Kaizen; motivace zaměstnanců; podniky; Kaizen; employee motivation; companies