Zvýšení poptávky po výrobcích firmy Jablonex, a. s. - Svobodová, Helena (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá návrhy na zvýšení poptávky po artiklech firmy Jablonex, a. s.
Keywords: Marketingový mix; Jablonex,a.s.; Marketingová komunikace; poptávka