Systém hodnocení a odměňování pracovníků ve veřejné správě - Poděbradská, Jitka (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá problematikou odměňování ve školství. A to jak z hlediska teortického, tak i reálnou situací, která v této oblasti panuje.
System of evaluation and rewarding of employees within public administration
Keywords: pracovníci; hodnocení; Odměňování; školství; platové třídy; veřejná správa