Skladování v ALLTUB CENTRAL EUROPE s.r.o. - Virgalová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se zabývá problematikou skladování, je zaměřena na výrobní závod ALLTUB CENTRAL EUROPE s.r.o. Práce analyzuje současný stav skladování v ALLTUB CENTRAL EUROPE s.r.o., předmětem zájmu je především sklad hotových výrobků. Na základě výsledků analýzy jsou navržena opatření, která by měla vést ke zlepšení současné situace. Návrhy se týkají kapacity regálových míst, jejich značení i automatizace skladových procesů.
Warehousing in ALLTUB CENTRAL EUROPE s.r.o.
Keywords: logistika; skladování; sklady; manipulační prostředky; automatická identifikace; logistics; warehousing; warehouses; handling equipment; automatic identification